Kesztölc Kestúc

keresés

Gazdag kínálatból válogathatnak a kerékpárosok. A Duna két oldalán 14 verseny várja az érdeklődőket. Családi kirándulás, kemény hegyiverseny, országúti száguldás a Duna mellett.

A listában találhatunk olyan érdekességeket, mint a komáromi csárdatúra (április 22), vagy a komáromi Monostori Erődből induló látványtúra (április 30). A családi bringásoknak ajánljuk a Karva-Lábatlan kirándulást (szeptember 17). A nagy hagyományú, sokakat vonzó verseny idén Karvából indul. 

A szlovákiai Alistálból indul immár 8. alkalommal a Danube Bike Maraton (június 3), leghosszabb távja 85 km, de van családi 12 km-es tekerés is a kínálatban. A legkedvesebb nevű starthelyről, Királyfiakarcsáról indul a III. V-Bike Maraton (június 18), leghosszabb távja 103 km.

Az elszántaknak szól a Piko-Bike Time Trial (május 7), és az embert próbáló River City Ride 12 és 24 órás verseny (június 24-25). Szerencsére itt nem csak egyéni, hanem páros indulókat is várnak, a bátortalanabbak 3-4 fős csapatban is indulhatnak. A Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság része a III. Brigetio országúti mezőnyverseny (augusztus 13)

A teljes programkínálat megtekinthető a mellékelt füzetből

Borítókép: Kara István felvétele

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.