Kesztölc Kestúc

keresés

Kesztölci 5-12 éves gyerekek! Gyertek úszni, vizilabdázni Dorogra! Egy hónapon át ingyen vehettek részt a foglalkozásokon!

A program a gyermekek úszástudásának felmérésével indul, amely után az edzők vagy további úszásoktatást javasolnak, vagy sportági előkészítőbe osztják be a jelentkezőket. Az előkészítőben megismerkedhetnek az úszás és vízilabdasport alapjaival, kedvet kaphatnak a sportoláshoz.
 

Várjuk a kesztölcieket! Az Új-Hullám SE vízlabda szakosztályában jelenleg több mint 60, az úszó szakosztályban 20 gyermek sportol. Dorogon kívül Esztergomból, Leányvárról, Csolnokról, Tátról, Tokodról, Piliscsabáról, Tinnyéről, Pilisvörösvárról, Pilisszentivánról, és Solymárról is járnak edzésekre a Nipl Stefánia Uszodába.

Az egyesület úszásban korosztályos országos bajnokkal és döntős versenyzőkkel is büszkélkedhet, illetve három vízilabdacsapatot is versenyeztet. A jövő versenyzői, játékosai, tehát egy működő rendszerbe illeszkedhetnek be.

Szeretnél te is országos bajnok, vagy gólkirály lenni? Segítünk neked! Gyere el a dorogi uszodába és vegyél részt az ingyenes márciusi edzéseken!

Jelentkezz Schieszler Annánál személyesen az uszodában, vagy a +36 30 516 9644-es telefonszámon, vagy online: http://uj-hullam.hu/dorog/jelentkezes.php

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.