Kesztölc Kestúc

keresés

A megye nagy részéhez hasonlóan Kesztölc is vízben úszott tegnap délután. Nemcsak nagy mennyiségű esőt, de jeget is hozott a délutáni vihar

 

Csekéné Laczkó Melinda, a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Hivatal vezetője az Origónak elmondta, hogy  hétfő délután  valamivel fél négy előtt Esztergomban, Dorogon és Tatabányán, ahol ő is tartózkodott, leszakadt az ég. A megyei hivatalhoz pár perc alatt mintegy 30 riasztás érkezett. A legtöbb esetben fakidőlések és vízbetörések miatt hívták őket. 

Dorogon fák dőltek ki, a Pataksoron egy nőt megrázott a vihar miatt leszakadó vezeték, Esztergomban a csatorna nem bírta elvezetni a hirtelen leesett nagy mennyiségű vizet. A 10-es útra szintén fa dőlt. 

 

Borítókép: Füzes Piroska Kesztölcön készült fényképe/Facebook

Olvasta már?

Biztos jövőt szeretnél? Válaszd a kéményseprő hivatást!

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ (BM OKF GEK) Kéményseprő ipari Tevékenységet Ellátó Igazgatóhelyettesi Szervezet felhívása. Biztos jövőt szeretnél?    Válaszd a kéményseprő hivatást! 

Megyénk körül megyünk körül

Tisztelt Kesztölciek! Tájékoztatom Önöket, hogy 2021. július 21-én kerül sor a Megyénk körül megyünk körül című program keretében a Kocs-Kesztölc páros találkozóra.

Szerencsés kirándulás

Bizony, annak nevezhető a  KMASZC Dr. Szepesi László Mezőgazdasági Technikum, Szakközépiskola és Kollégium 10. osztályosainak év végi tanulmányi kirándulása Klastrompusztán.