Kesztölc Kestúc

keresés

Az embereknek tetszik és örülnek eme létesítménynek, és amíg orvosra várnak, beszélgetnek, viccelődnek, eltöltik az időt, kényelmesen, hiszen nem kell attól félni hogy "elmegy a busz", helyben vannak.

Hosszú évtizedeken keresztül a Szent István utcában volt az orvosi rendelő, aminek ha a falai beszélni tudnának, minden bizonnyal sokat mesélnének. Kicsi volt a rendelő, sokáig nem volt gyógyszertár a faluban, később ez is megoldódott, a Szabadság téren nyílt egy. A körülményekhez képest elfogadható volt, de ami a legfontosabb : hogy volt. Nagyon nagy szüksége van a kesztölcieknek a helybeni gyógyszertára, régen mindenért be kellett menni Dorogra, most viszont itt van helyben, és ha az adott napon nincs is a kívánt gyógyszer, másnapra meghozzák.

Új helyen van immár a Egészségház, ami a mai kornak minden tekintetben megfelel. Külön van a felnőtt és gyermek rész. ami nagyon fontos több szempontból is. A tágas előtér hangulatos, van külön női,férfi mosdó, olvasnivalók, elegendő szék, pad, még légkondicionáló is. A bejárat természetesen akadálymentesített, és széles ,korlátokkal körbevett,és nagy a parkolója is az autók részére. Lent a földszinten van a házirovosi rendelő és folyosóval elválasztva a gyermekrendelő. Fent az emeleten a védőnői és fogászati ellátás található. A bejárat mellett prospektusok, tájékozatók, és maga az épület is nagyon színvonalas. A bejárat mellett külön bejárattal található a gyógyszertár, ami szintén nagyon "mai" és van asztalka, szék, és gyönyörü kilátás a Kétágú- hegyre.

 

Olvasta már?