Most szombaton 19 órai kezdéssel, a Szent Kelemen Polgári Kör batyus bált rendez a kesztölci művelődési házban. Simonek Antalt kérdeztük az eseménnyel kapcsolatban.

Simonek Antal, a Polgári Kör tagja elmondta, érdemes lesz tombolajegyet vásárolni, mert nagyon jó nyeremények lesznek. A támogatók között szerepel a Kostel Étterem, a Tölgyfa Büfé és a Határ Csárda, akik ételutalványokkal kedveskednek. Nádasi Katalinnál új frizurát, Pajer Évánál pedig masszázst lehet nyerni. A Virágzó Kesztölcért Egyesülettől 5 fő részére szállás az Erdészházban, az Erika Cukrászda jóvoltából pedig torta kerül kisorsolásra. A Pilisi Levendula, Marika Zöldséges és Márti Virágboltja is tombolanyereménnyel támogatja az eseményt. A főnyeremény Tóth Tibor festménye lesz (a festmény egy részlete a borítóképen látható). 

Simonek Antal hozzátette, hogy a belépőjegy árából továbbfejlesztik a plébánia melletti közösségi épületet.

Az utóbbi években a rendezvények bevételeiből sikerült már felújítani a kisebbik termet, mely új járólapot, festést és bútorokat kapott. A nyílászárók cseréje mellett az épület homlokzata is megújult.

A mostani bál bevételéből pedig a nagyhelyiséget és a folyosót szeretnék felújítani. Az épület eddigi felújítása, teljes egészében gondos kesztölci szakemberek munkájának köszönhető. Simonek Antal kiemelte, hogy mindezeket munkadíj nélkül, anyagáron végezték el.

Az eddigi munkálatok Kovács Tamás, Kara János, Simonek Tamás, Krázsik Róbert, Bauer József, Kochnyák Sándor, Simonek Lajos, Szabad Gyula, Mezei Balázs, Vojacsek Lajos neveihez fűződnek. Kiemelt anyagi segítséget pedig Pataki István biztosított.

A farsangi bál fővédnöke dr. Völner Pál országgyűlési képviselő. A jó hangulatról Halas Gábor gondoskodik.

A belépőjegy ára 1.500 Ft. Jelentkezés az eseményre: Simonek Antal, 06-20-565-9931.

Olvasta már?

Pilisi Natúrpark: megkezdték a felmérést

Egyetemi oktatók és 25 tájépítész hallgató járta körbe a Pilis településeit a Virágzó Kesztölc Egyesület meghívására. A felmérés májusban zárul. Hubayné dr. Horváth Nóra, a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési karának oktatója ...