Múlt héten pénteken a Kesztölci Horgoló Klub jótékonysági horgolással támogatta az országos kezdeményezést.

A beteg gyerekek kórházban töltött idejét próbálják pozitívabb élményekhez kapcsolni. A „Horgoljunk a beteg gyerekeknek” – amigurumi jótékonysági Facebook csoport örömmel vette a Kesztölci Horgoló Klub jelentkezését, el is juttatta hozzánk a felajánlott alapanyagot. Az eseményt továbbá Borka Klára, Nagy Mariann és Szabóné Éva (Selyemgubó üzlet Dorog), valamint Man Viktória támogatta további fonallal.

Az éjszakába nyúló, vidám hangulatú közös horgolás sok szép figurát eredményezett.

Aki nem tagja a Kesztölci Horgoló Klubnak, de szeretné támogatni saját alkotásaival a kezdeményezést, a művelődési házban november 30-ig leadhatja a felajánlott alkotást. Csoportunk szeretne csatlakozni az új kezdeményezésű cipős doboz akcióhoz, mely elsősorban a helyi gyerekeket támogatja, ezért december folyamán újra lesz egy közös délután, este, amikor ismét  horgolhatunk! Aki inkább varrni szeretne, vagy kötni valamit a kicsiknek, örömmel fogadjuk és várjuk a következő alkalomra is!

Olvasta már?

Vásároljon állampapírt Mobilkincstáron, Webkincstáron otthonról

Nyisson értékpapírszámlát vagy Start-számlát Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárban, vagy vásároljon állampapírt a Kincstár gyors és biztonságos elektronikus szolgáltatásainak (Mobil-és Webkincstár) Ügyfélkapun történő megigénylésével, a ...