Szerencsés helyzetben vagyunk, ugyanis mikor a szőlőtelepítés volt, a falu felső határában egy nagyon jó minőségű, kanyargós asztfaltozott utat készítettek, ami a mai napig is megfelelő állapotban van.

Itt nagyon szép a táj, akár felfelé, akár lefelé megy az ember : biciklivel, gyalog. Majd mindig találkozni valakivel : futóval, biciklisel, kismamákat babakocsit tologatva, szerelmespárokat, magányos és csoportos sétálókat.

Sokan szeretik ezt az utat, és az a jó benne, hogy mind a négy évszakban végig lehet menni rajta. Mikor eső volt és nagy sár lenne, itt akkor is nyugodtan lehet sétálni, futni,biciklizni.

Persze, útközben le is lehet ülni az árokszélen, a mezei virágok közé, és nézni és  madarakat, figyelni a lepkéket, a felhőket, a hegyeket, az eltőttünk levő táj megannyi szépségét. Nagy adomány ez a Hungararoring a falu lakosságának.

Olvasta már?

Kesztölc dűlőnevei

Szombaton, a Csillaghullás Minifesztiválon mutatják be Radovics Istvánné Kesztölc története című új könyvét. Az első 100 vásárló poszteren is megkapja a dűlőnevek színes térképét. A könyv ára 2500 Ft. Részlet a könyvől.