A napernyőt feldönti a szél, beesik alá az eső. Erre ad tökéletes megoldást Kara Antal találmánya az íves redőnyt. Ezzel a látványos megoldással a családi házak, éttermek, kávézók teraszait bátran használhatjuk tavasszal, nyáron, és ősszel is.

Az íves redőny saját szabadalma. Persze nem könnyű ma találmányt levédeni, így írt erről Tóni a Facebookon: "2015.december 9 szabadalmi hivatalba beadtam kérvényemet egy saját fejlesztésű termékem levédésére..2016..január. 30 befizettem a költséget azt hitem innen a termékem le van védve de ma rájöttem ez nem igaz 2016 09 19 kaptam egy levelet hiánypótlásra.A levél másfél oldalas kb 40 db paragrafust tartalmaz amit nem is értek,de a lényeget felfogtam a hivatal akkor dolgozik amikor akar.Rájuk semmilyen törtvényben előírt határidő nem vonatkozik csak rám."

Nézzenek rá, nem az a típus, akinek ennyivel el lehet venni a kedvét. Különleges trapéz alakú redőnyöket és vízszintes tetőredőnyöket is készít. Sokat tesz a közösségért, ő készítette ingyen a kesztölci ovi redőnyeit, és a nyergesi, dorogi, esztergomi mentőállomás szalagfüggönyeit.

Borítókép: Kara Antal és felesége, Szilvi

Olvasta már?