A Music FM rádió csapata a kesztölci Fekete Tibort és családját látogatta meg. Jótündérük játékokat, könyveket, élelmiszert, hűtőt, vasalót, mosógépet és számítógépet vitt. Tibor egyedül neveli négy fiát, mióta elvesztette a feleségét. 

Horváth Edina írta meg Tiborék történetét és helytállását a rádiónak, A szerkesztők úgy döntöttek, hogy a sok száz ajánlás körül ma Tiborékhoz viszik az ajándékokat.

A délutáni rádióadásban élőben kapcsolták a MusicFM riportereit Kesztölcről. Hallhattuk, ahogy köszöntik Tibort, bemutatkoznak a négy fiúnak. Együtt csomagolták ki az ajándékokat. Tibor végül meghatottan köszönte meg az ajándékokat.

Fotók: a Music FM Facebook oldaláról

 

 

Olvasta már?

Adventi gondolatok

Kedves Kesztölciek! Visszatekintve a korábbi évekre elmondhatjuk, több mint egy évtizede rendezték a kesztölci önkormányzatok az Adventi Vasárnapokat.

Makovics János : Idősek napja.

Kesztölc Község Önkormányzata és a Kesztölci Szlovák Önkormányzat nevében hosszú, boldog életet és jó egézséget kívánunk ! - olvashatták a 70 év fölöttiek, akik most a járványveszély miatt az elmaradt szokásos műsoros vacsora helyett házhozszállít...

Köszöntő

Mai nap Idézete: „ Ha elfáradtál, mert elmúltak az évek, ne  csüggedj,  keress a korodnak megfelelő szépet”   Kedves Kesztölci Idősek!   A mai napon, az egész világon Önöket ünneplik. Önkormányzatunk is ...