Makovics János: Juhász Sándor emlékére (1945-2019). Fotók: Juhász Sándor alkotásai.

Szomorú hírt kaptam: elhunyt falunk egyik elismert, tiszteletben álló festője, kinek nagyon sok festményt köszönhetünk. Szerette a kesztölci tájat, embereket, és mindig volt mondanivalója nem csak festményeivel, de mint ember is, segítve másokat. Juhász Sándor festményeit nézve döbbenünk rá, milyen szép hely is az ahol élünk,meglátattva szemünk elé tárulva a hétköznapi csodát.  Ember volt, egyszerűségében is nagyszerű, és művész,s mint olyan érzékenyebb a világ fájdalmaira. Kesztölcön volt többször is kiállítása, és reméljük, talán lesz egy emlékkiállítás is majd, hogy ne felejtsük el, mily sokat adott nekünk. Örültem hogy ismerhettem, és anno készítettem Vele interjút a Kesztölc.hu-nak. Béke legyen Vele, emlékét megőrizzük.

Juhász Sándor alkotásai>>

Makovics János, Juhász Sándorral beszélgetett 2016-ban>>

Olvasta már?

Tanári állás a kesztölci iskolában

Esztergomi Tankerületi Központ a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Kesztölci Kincses József Általános iskola testnevelés-biológia vagy testnevelés- földrajz szakos tanármunkakör be...

Kátyúzási munkálatokat végeznek Kesztölcön

Vöröskői István polgármester elmondta, hogy 1,5 millió forintos önkormányzati forrásból kátyúzási és útburkolatjavítási munkálatokat végeznek a falu több útszakaszán, többek között a Klastromi úton is.

Oroszlánok a könyvtárban!

Meseolvasással és kézműves foglalkozással folytatódott az Országos Könyvtári Napok sorozat kedden, a kesztölci könyvtárban. Klinger Ági beszámolója!